CareerBuilder Menu Search Search
Loading...
  Loading...
Employer Quick Look

Akos B.V.

 
Overview
AKOS weet de weg in de techniek!
AKOS is een ingenieursbureau voor de industrie, met een gespecialiseerde werving & selectie service voor technische professionals (voorheen Eastec AKOS). Vanuit onze vestigingen in Apeldoorn, Enschede en Joure werken we voor vele industriële bedrijven in Noord, Midden en Oost Nederland. Onze klanten zijn vooral gerenommeerde, innovatieve bedrijven die actief zijn in de ontwikkeling, productie en onderhoud van technisch hoogwaardige machines, installaties en apparatuur en productiebedrijven met hoogwaardige, complexe productieprocessen.

Ben je een ervaren professional of een talentvolle starter met een afgeronde technische MBO, HBO of Universitaire opleiding en ben je toe aan een volgende carrièrestap binnen de industrie, dan kan AKOS je daarbij helpen.

Vacatures zijn er meer dan genoeg in de techniek. Maar door het grote aanbod en de enorme diversiteit zie je vaak door de bomen het bos niet meer.

AKOS weet de weg in de techniek!

Waarom AKOS?
AKOS is al sinds 1969 een begrip voor vele industriële bedrijven. AKOS weet daardoor als geen ander de weg in de industriële markt
Door de focus van AKOS Recruitment op het hogere segment van de industriële arbeidsmarkt, heb je als technische professional via AKOS keuze uit een grote diversiteit aan vacatures bij vele interessante bedrijven
Door de nauwe samenwerking met ons ingenieursbureau staan onze consultants dagelijks midden in de wereld van de techniek, waardoor zij je beter kunnen adviseren bij een volgende carrièrestap
Mocht je als werktuigbouwkundig engineer aanvullende training nodig hebben op het gebied van 3D CAD, dan heeft AKOS hiervoor alle faciliteiten in huis.


Check ook onze andere vacatures, op www.akos.nl/recruitment of kijk voor meer info over onze organisatie op www.akos.nl.